dimecres, 3 d’abril del 2013

Índia, versió comestible


(sabota, una mena de cosí germà del kiwi. Menys àcid. Curiós)


(Suc de mango.Encara no era temporada dels naturals. Però he tornat completament enganxada.)

(menjar a la cantina. Blat de moro arrebossat. Molt fan)

 (cacahuets naturals)


 (Tapes. Restaurant de cuina de la zona del Punjab.Pollatre )

 (Amanida)

(remenat d'ou)

 (Dal. Crema /puré o el que sigui de llenties. Pica, però és un vici)


 (Menú de boda)

 (Pollastre Tandoori. De-li-ci-ós )


 (Entrepà vegetal. Verduretes a la planxa amb curry. Ole, ole)

 (Esmorzar a la cantina. Entrepà , amb pà amb tomàquet, de truita. I cafè especiat.)


 (Si. Millor l'Strong )

 (Croquetes vegetals. I arròs...molt arròs (i molt bo) )


 (Espinacs fregits, rollo tempura.. Bo, bo)


 (Pastís de xocolata casolà fet per la mare del nuvi. De nota)

(I patates per acompanyar el pollastre.)

 (un dels àpats de la boda. Aquí el picant, a tort i a dret. Es va resisitir com es va poder. El pa, dolç. Curiós)

 (I si vas de viatge amb catalans, sempre hi ha algú que ha posat una bossa de pernil embasat al buit a la maleta.  De llagrimeta...)


4 comentaris:

Sonia ha dit...

Me ha entrado un hambre....y una sganas de ponerle curry a todo...

acolostico ha dit...

La strong probada, el resto de cosas diria que no, bueno el jamón si...

Marta ha dit...

Em sembla que trigaré ben poc a baixar a esmorzar!

Bororo ha dit...

No he probat gairabé res..

Però.. primer si surts fora d'Europa t'enganxes al mango.. És un fet.. Aqui pateixo perque no arriben bons ... de cap manera.. ens conformem amb suc.. aisshhh

Segon.. i l'aigua on és l'aigua..
tercer.. I els picants .. són depuratius de l'anima blah blah o foten unes caggarines que...que no son depuratives...

I els probiotics on són els probiotics...?